Meny våren 2018

Att börja med
Franska ostron, 3 st med rödlöksvinaegrette
119 kr

Råbiff asian-style
Med sesamfrön, chilidip, gari & sojastekt shiitakesvamp
129 kr

Smörstekta pilgrimsmusslor på en bädd av koreansk blandsallad
129 kr

Punch´s variant på Skagentoast
Röra på handskalade räkor, majonnäs, dill & riven västerbottenost
samt smörstekt bröd
129 kr


Att fortsätta med
Stekt gösfilé
Med dillkokt nypotatis, brynt pepparrotsmör & toppad med forellrom
249 kr

Smörstekt torskrygg
citronfrästa vårprimörer & hummersås
289 kr

Oxfilé Wellington
Smördegsinbakad oxfilé med rödvinssky, koreansk blandsallad &
Sötpotatis-Idaho
315 kr

Grillad Entrecôte på ben
I all enkelhet med tryffeldoftande sötpotatispommes som toppas med riven parmesan samt varmslagen bearnaisesås
305 kr

Ankburgare
Malet ankbröst i briochebröd, serveras med syrad rödkål, gruyèreost, apelsinglace, pancetta, hoisinsås, salladsmix & pommes
189 kr

Våra heta Moules
Chili & vitlöksfrästa blåmusslor i gräddig sås med smaskigt lantbröd
1 kg/215 kr

Våra Roquefort-Moules
Vitvinskokta blåmusslor i gräddig Roquefortsås
1 kg/225 kr

Vegetariska biffar i olika tappningar
Kålrotspuré, grönkålssallad, rostade hasselnötter & dragonvinaegrette
205 kr



Att avsluta med
Äppelsorbet med Asti Martini
99 kr

Belgisk våffla med Nutellaglass
89 kr

Glace au four
Maränginbakad glassbomb
89 kr

Marängsviss
89 kr



Barnmeny
79 kr styck

Pancake American style

Chicken nuggets

Burgare kid´s style

Pasta Bolognese